lørdag den 20. december 2014

Nem og lækker vintermad


Hurtigt og lækkert, men stadig sundt og godt! 
Årstidens grønsager med speltbøffer fra nutana. 

Ovnstegte rodfrugter; pastinak, søde kartofler, alm. kartofler og rødbeder. Rens og skær i grove tern, rod derefter det hele rundt i olivenolie og tilsæt krydderier efter eget valg. Sættes i ovnen på ca 200 grader i 50 min. 

Rens og skær rosenkål i halve, steges sprøde og gyldne på en pande med olie, salt, peber og balsamicoeddike. 

Steg dine speltbøffer på en pande til begge sider er sprøde og har fået farve. 

Det kan ikke ses på billedet, men jeg lavede en god champignonsauce til maden - det gav lige det sidste pift ;) jeg bruger tit knorr, da de smager skønt på FRI plantesmør og soyamælk, og så tager det ingen tid at lave. 

Velbekomme jer, og god vegansk jul :) 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar